Qui som

Apassionats per la BTT i la natura

El Pedala Pedala som una colla d’amics del poble de Santa Eulàlia de Riuprimer que ens agrada la BTT, la natura i les pedalades d’abans, les que es feien per anar a esmorzar i descobrir llocs nous, sense presses, sense dorsal i sobretot disfrutant de la ruta, la muntanya i els companys. Per això cada any organitzem, per la festa major del poble, el PEDALA PEDALA, una pedalada popular on l’objectiu és gaudir d’un dia de BTT amb bona gent i així donar vida al poble i aplegar més de 400 participants cada any.

No som gaires a l’organització, però sort en tenim dels col•laboradors i voluntaris al que sense ells, res de tot això seria possible.

Ens podeu trobar a l’Instagram (@pedalariuprimer) i al Facebook (PEDALA-PEDALA)

Ara ja sabeu qui som, només us falta venir a gaudir dels voltants del nostre poble!

On som?

Estem ubicats a Santa Eulàlia de Riuprimer, un poble d’uns 1400 habitants situat a 6 quilòmetres de Vic.

Som un poble petit i ben avingut on ens agrada molt l’esport i que durant l’any fem diferents proves, siguin de trail running o de ciclisme.

També és el poble de l’exciclista professional Josep Jufré, que pels voltants del mes de maig hi organitza anualment una concorreguda cursa cicloturista.

Un poble tranquil i envoltat de muntanya, un terreny perfecte per la pràctica del BTT.

Vine a descobrir Santa Eulàlia de Riuprimer!

Pedala-pedala 2014
pedala-pedala 2018

Instagram

Aquesta pàgina web utilitza cookies per el seu correcte funcionament. En clicar el botó ACCEPTAR , acceptes que fem ús d`aquesta tecnologia i el processament de les teves dades per aquests propòsits.    Més informació
Privacidad